WIE ZIJN WE?

Als gemeente zijn we deel van de "Messiaanse beweging". Dit is een wereldwijde beweging binnen het Lichaam van Jezus/Yeshua, waarbij mensen vanuit allerlei denominaties zich geleid voelen terug te gaan naar de "roots": samenkomen, leven en feestvieren zoals Yeshua dat deed.

De basis van de gemeente is een netwerk van huisgemeenten. De ene week komen we bij elkaar in verschillende huizen en de andere week huren we een zaaltje en komen we met de verschillende huisgemeenten bij elkaar in een gezamenlijke celebration. Op de celebrations schuiven ook mensen van buiten de huisgemeenten aan; iedereen is van harte welkom. Kern van de celebrations is lofprijs en aanbidding, onderwijs en fellowship. In de huisgemeenten wordt vooral gebouwd aan relaties, praktisch geloven en discipelschap. Momenteel zijn er huisgemeenten in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Gorinchem en West-Brabant. 

Zou je wel eens een huissamenkomst of celebration mee willen maken? Laat dit dan even weten via netwerkhuisgemeenten@gmail.com.

De data van de celebrations vind je in de agenda van deze website.

Rekeningnummer:

NL13RABO 0357 5696 60

t.n.v. One New Man